Profiel

Altijd de beste condities
Zodra de temperatuur daalt, stijgt onze betrokkenheid. Dát is de onderscheidende kracht van Smeva. Al bijna 100 jaar ontwikkelen, produceren en leveren we eerste klas koelingen en vriescellen aan klanten over de hele wereld.

Vers door de hele keten
Smeva is onderdeel van de internationaal toonaangevende Smeva Groep. Een groep bedrijven die samen koeltechnische oplossingen door de hele versketen bieden. Smeva en haar deelnemingen hebben in totaal zo’n 300 medewerkers in dienst en is actief van Europa tot China, Ethiopië en Rusland.

Hoofdvestiging in Valkenswaard
De hoofdvestiging van Smeva bevindt zich in Valkenswaard (NL) van waaruit de verschillende bedrijven uit de Smeva Groep worden begeleid. In Valkenswaard zijn ook de R&D- en productieafdeling en het installatie- en servicebedrijf gevestigd. Een totaal overzicht van alle Smeva koelsystemen is tentoongesteld in onze showroom. Van wandkoeling tot koeltoonbanken, van vitrine koeling tot vriescellen en van slagerij toonbank tot koeltoog voor supermarkten. In onze showroom demonstreren we graag alle mogelijkheden voor u.

Focus op lange termijn
We koesteren onze wortels als familiebedrijf. U merkt dat aan het zeer betrokken management, het ondernemerschap, de focus op partnership en langetermijndenken.

MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is op hele natuurlijke wijze ingebed door de hele onderneming. Zo wordt 82% van ons afval hergebruikt en hebben we onder de naam Smeva Refresh een compleet programma opgezet om gebruikte koelingen en vriescellen een tweede leven te geven. Lees hier meer over Total Life Cycle Management met Smeva.