Statusbericht

The page you requested is not available in this language, so we redirected you to the frontpage.
 • Kennis van uw versproduct

  Verse producten! Wat is er mooier dan een net geplukte roos of orchidee? Of lekkerder dan net gevangen vis of een zojuist geplukte sugar snap? Om dit te krijgen gaat de consument naar de bloemist, de slager, supermarkt of viswinkel. Ons werk begint voordat de producten in de winkel liggen. Direct na de pluk, oogst of vangst. Vanaf dat moment spannen wij ons in om de best mogelijke condities te scheppen om het product te koelen, bewaren en te verwerken. Of in te vriezen zodanig dat het bij ontdooien toch weer een versbeleving geeft. Alles begint daarbij met toepassingskennis van uw versproduct. Wij kennen uw tomaat, aardappel of een druif. En het verschil ertussen. Want elk versproduct heeft zijn eigen recept voor bewaring en bewerking. Vandaar ons credo ‘dedicated to freshness’.

 • Turn key bouwen

  Het realiseren van een project voor opslag van uw versproducten of de verwerking daarvan vereist vele disciplines. Het gebouw zelf: goed geïsoleerd en met perfect lopende deuren. De koeltechniek en alles wat daarbij hoort aan ventilatiesystemen of wellicht ULO/CA apparatuur. Regeltechniek voor het creëren van de optimale condities voor uw versproduct. Visualisatie om relevante gegevens eenvoudig en direct beschikbaar te maken. Maar eigenlijk gebeurt het pas op de bouwplaats: de juiste mensen en de juiste mentaliteit om al deze techniek te laten werken. Bij oplevering aan u. En daarna. Geerlofs Koeltechniek biedt u één aanspreekpartner voor het gehele traject. Met onder één dak het ontwerp, productie, montage en onderhoud.

 • Duurzaam en energiezuinig

  Duurzaam ontwerpen kent een aantal aspecten:

  1. Lange levensduur: kwaliteitscomponenten met lange levensduur
  2. Materialen gebruiken die tijdens gebruik en daarna een lage impact hebben op ons milieu: natuurlijke koudemiddelen zoals ammoniak en CO2 (link naar producten/gisocool/koudemiddelen)
  3. Energieverbruik terugdringen door een goed ontwerp
  4. Energieverbruik terugdringen tijdens gebruik door continue verbetering
  5. Warmte die de koelinstallatie genereert hergebruiken
  6. En de grootste impact voor u als versleverancier: uitval van versproduct minimaliseren

  Wij vertellen u graag hoe we dit realiseren voor bedrijven die u voorgingen en bij ons klant werden.

 • Lowest cost of ownership

  We blijven op de kleintjes letten. Maar we beginnen met het grote: uw product. De hoogste impact op uw bedrijfskosten is het maximale te halen uit de verkoopprijs. Dat kan alleen door niets te verliezen onderweg en de kwaliteit hoog te houden. Voorop bij ons werk staat het kwaliteitsniveau van uw versproduct door het creëren van het optimale klimaat. Vandaar ons credo ‘dedicated to freshness’. Als we de uitgangspunten daarvoor hebben, kijken we vervolgens naar een zo efficiënt en effectief draaiende koelinstallatie. Bedrijfszekerheid, zorg voor het milieu en lage operationele kosten zijn eveneens belangrijke uitgangspunten. 

 • Service 24/7