Contracten

Onderhoud en reparatie voor uw koeltechniek

Met onze service contracten streven wij een aantal zaken na:

  • Uw versproduct vers houden door een goed functionerende koelinstallatie
  • Inzicht in de conditie van uw versproduct en de staat van uw installatie
  • Voldoen aan de wetgeving
  • Verbeteren van de prestaties waar mogelijk
  • Lage onderhoudskosten

Voor al deze wensen en eisen op het onderhoud heeft u in Geerlofs Koeltechniek een partner.

,

Geerlofs Servicepakketten

Om u als gebruiker te ondersteunen met het beheersbaar houden van de onderhoud- en reparatiekosten aan uw koelinstallatie heeft Geerlofs verschillende servicepakketten ontworpen.

Een aantal mogelijkheden daarvoor zijn:

SA, compleet servicepakket

Met dit servicepakket heeft U de beschikking over een servicedienst die 7 dagen in de week en 24 uur per dag voor u klaar staat, waarbij de kosten van werkzaamheden die voortvloeien uit correctief en preventief onderhoud aan de koelinstallatie vallen onder de dekking van het contract. En natuurlijk wordt er jaarlijks een uitgebreide onderhoudsbeurt uitgevoerd en zijn de wettelijk verplichte F-gassen controle(s) erbij inbegrepen.

SB, onderhoud- en storingspakket

Dit servicepakket heeft een vergelijkbare dekking als het complete contract met uitzondering dat eventueel gebruikte materialen op nacalculatie basis aan u worden doorbelast.

SC, onderhoud- en controlepakket

Met dit servicepakket heeft u ook de beschikking over onze servicedienst, daarnaast wordt er jaarlijks een uitgebreide onderhoudsbeurt uitgevoerd en vallen ook de wettelijk verplichte F-gassen controle(s) onder de dekking van het contract. De kosten voor het verhelpen van correctief onderhoud zowel koel- als celtechnisch en daarbij gebruikte materialen zullen op nacalculatie basis aan u worden doorbelast.

Gismo® remote monitoring en helpdesk

Als aanvulling op de bovenstaande service pakketten kunt u ons laten meekijken op afstand. Als u een Gispro® PLC regeling heeft, is dit eenvoudig te regelen. Wij kunnen u dan informeren en eventueel ingrijpen. Ook kunt u ons vragen om informatie indien u een instelling wilt veranderen of data wilt bekijken.

Deurencontract

De deur van uw cel komt u elke dag tegen, niets is zo irritant als een slecht lopende of niet functionerende deur. En bij kieren en gaten gaat ook nog een hoop energie verloren. Met dit op maat gemaakte contract voorkomt u ongemak.

Tip:

U kunt het aantal verplichte F-gassen controles halveren door een lekdetectiesysteem door ons te laten installeren.

Wellicht wilt u het wel anders dan hier weergegeven. Ook dat kan. Bel ons en vindt het uit samen met ons.

[ssba-buttons]